Overslaan naar content

Producer

Hybride
  • Herent, Vlaams Gewest, België
Entertainment Non-Fictie

Functieomschrijving

Hotel Bonka is een media- en marketinghuis met expertise in storytelling. Binnen de afdeling Entertainment draait alles om ontwikkeling, creatie en productie van tv-programma’s, documentaires, fictiereeksen en films.

Je kent ons van formats zoals Huis Gemaakt en Dagelijkse kost, de documentaires WarJunkies en Goed Volk, en de natuurdocumentaire Onze Natuur. Maar ook in fictie zijn we thuis met producties zoals Season of sex en de Ketnet-series Hoodie, De Helden en Olly Wannabe. Welke programma’s we ook maken, we denken altijd buiten de hokjes van klassieke storytelling en zoeken naar een maatschappelijke meerwaarde.

Team Entertainment is een (h)echt team met ambitie dat bij elke productie het beste van zichzelf geeft. Wij zijn een diverse bende van scenaristen, monteurs, (eind)redacteurs, regisseurs, creatieve producers, producerende creatives en story editors. Het maakt niet uit welke schakel je bent: we geven iedereen de kansen en ondersteuning om hun talenten verder te ontplooien. Elke productie is anders, maar onze basis blijft altijd dezelfde: positiviteit, samenwerking en natuurlijk een goed verhaal dat we samen brengen.

Momenteel zijn we op zoek naar meerdere Producers (dienstverband/freelance) met meer én minder ervaring voor verschillende producties. Ben jij iemand die perfect past bij de persoonlijkheid van Hotel Bonka: een verhalenverteller, nauwkeurig, optimistisch en een teamplayer met een tikkeltje durf? Iemand die evenveel van onze verhalen houdt als wij. Iemand die nieuwe mogelijkheden ziet en opportuniteiten spot. Word je enthousiast van onderstaande omschrijving en herken je jezelf hierin? Aarzel dan niet om ons te contacteren. M, V of X, iedereen is welkom om bij ons op Hotel te komen.


Jouw taken

  • Je leidt of ondersteunt het productieteam, afhankelijk van je ervaring. We bespreken je takenpakket graag in detail tijdens een gesprek.

Vereisten

  • Je bent een teamspeler
  • Je hebt al (enige) productieervaring op het gebied van tv en/of docu
  • Je hebt een rijbewijs B
  • Je bent enthousiast, overtuigend en vlot in de omgang
  • Je hebt vooral veel goesting

Periode

  • Startdata en periodes variëren en zijn bespreekbaar.

of