Overslaan naar content

Stage Redacteur

Op locatie
  • Herent, Vlaams Gewest, België
Entertainment Non-Fictie

Functieomschrijving

Hotel Bonka is een media- en marketinghuis met expertise in storytelling. Binnen de afdeling Entertainment draait alles om ontwikkeling, creatie en productie van tv-programma’s, documentaires, fictiereeksen en films.

Je kent ons van formats zoals Huis Gemaakt en Dagelijkse kost, de documentaires WarJunkies en Goed Volk, en de natuurdocumentaire Onze Natuur. Maar ook in fictie zijn we thuis met producties zoals Season of sex en de Ketnet-series Hoodie, De Helden en Olly Wannabe. Welke programma’s we ook maken, we denken altijd buiten de hokjes van klassieke storytelling en zoeken naar een maatschappelijke meerwaarde.

Team Entertainment is een (h)echt team met ambitie dat bij elke productie het beste van zichzelf geeft. Wij zijn een diverse bende van scenaristen, monteurs, (eind)redacteurs, regisseurs, creatieve producers, producerende creatives en story editors. Het maakt niet uit welke schakel je bent: we geven iedereen de kansen en ondersteuning om hun talenten verder te ontplooien. Elke productie is anders, maar onze basis blijft altijd dezelfde: positiviteit, samenwerking en natuurlijk een goed verhaal dat we samen brengen.


Momenteel zijn we op zoek naar meerdere stagiairs in de rol van Redacteur. Ben jij iemand die perfect past bij de persoonlijkheid van Hotel Bonka: een verhalenverteller, nauwkeurig, optimistisch en een teamplayer met een tikkeltje durf? Iemand die evenveel van onze verhalen houdt als wij. Iemand die nieuwe mogelijkheden ziet en opportuniteiten spot. Word je enthousiast van onderstaande omschrijving en herken je jezelf hierin? Aarzel dan niet om ons te contacteren. M, V of X, iedereen is welkom om bij ons op Hotel te komen.

Jouw taken

  • Je ondersteunt de redactie inhoudelijk

Vereisten

  • Je schrijft goed en graag
  • Je kan goed tot de kern van een verhaal of tekst komen

  • Je vindt het fijn om nauw samen te werken met een ervaren (eind-)redacteur en hen te ondersteunen

  • Je bent leergierig en werkt graag in een team
Praktisch

  • Regio: Leuven

  • Periode: zomermaanden (juli-augustus) of tijdens schoolstage in het eerste of tweede semester van het schooljaar 2024-2025.

  • Mogelijk als schoolstage of Mediastage.

of